Reafirmar i remodelar la figura

LPG. Completa el tractament amb el nostre aparell per remodelar

Es tracta d’un aparell que t’ajudarà a eliminar la grassa resistent a l’exercici físic mitjançant uns rodets mecanitzats d’última generació. Amb la tècnica corporal LPG aconseguiràs alliberar els greixos, allisar la cel·lulitis i esculpir el cos.

Embolcalls. Embolcalla’t

L’embolcall és un tractament d’aprimament que afavoreix l’eliminació dels nòduls de greix a través d’un massatge manual que modela la figura per fer-la més esvelta. Disposem de diferents tractaments localitzats amb algues, fangs i olis essencials que t’ajudaran a tonificar la pell, millorar la circulació, alliberar toxines i mobilitzar les grasses del cos per poder-les eliminar.

Pressoteràpia

És un mètode terapèutic que consisteix en exercir pressió mitjançant aire a diferents zones del cos. S’estimula el funcionament del sistema limfàtic, al mateix temps que es millora el drenatge dels líquids i altres substàncies retingudes. Indicat per cames cansades, retenció de líquids, mala circulació, etc.

SYMMED

SYMMED és com s’anomena a l’arma secreta per rejovenir la pell facial i corporal. Amb aquest sorprenent mètode estètic basat en la radiofreqüència capacitiva i resistiva amb mesoteràpia virtual, obtindràs resultats des de la primera sessió. És un sistema totalment indolor i no invasiu.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari