Massatges

Massatge relaxant
Per combatre l’estrés i recuperar forces, eliminar tensió muscular, activar el sistema circulatori i afavorir el sistema immunitari. A més es tracta d’una solució ideal per desconnectar una estona.

Quiromassatge
L’objectiu del quiromassatge és relaxar, eliminar tensions, dolors i produïr benestar a la persona que el rep. El Quiromassatge és un mitjà preventiu que ajuda a recuperar el to muscular normal, disminuir la tensió, l’estrès i aconseguir l’equilibri muscular i circulatori.

Pressoteràpia
És un mètode terapèutic que consisteix en exercir pressió mitjançant aire a diferents zones del cos. S’estimula el funcionament del sistema limfàtic, al mateix temps que es millora el drenatge dels líquids i altres substàncies retingudes. Indicat per cames cansades, retenció de líquids, mala circulació, etc.

2 Comentaris a “Massatges”

  1. Mireia escrigué:

    Bona tarda, m’agradaria saber si oferiu el servei de massatge per dos alhora, i el preu que sortiria. Gràcies.
    Mireia

    • jordi escrigué:

      Hola Mireia, sí que podem fer-lo però no en una única cabina, no disposem de cabines dobles. Sobre el preu caldria acotar quin tipus de massatge o tractament voldríeu. En aquest cas et recomanaríem passa-te pel local de bodymims que tinguis més pròxim. Salutacions,