Altres tractaments


Micropigmentació
La micropigmentació es l’implantació de pigments específics a nivell epidèrmic de forma totalment innòcua, indolora i amb absoluta garantia d’higiene. Es tracta d’una tècnica que dóna forma i color als nostres llavis, ulls i celles.

Permanent i tint de pestanyes
La permanent arrissa i modela la pestanya amb una curvatura més pronunciada que accentua el rínxol natural. Està recomanada especialment per a pestanyes curtes. El tint les realça perquè t’oblidis de portar màscara.

Extensió de pestanyes
L’extensió de pestanyes és l’última tècnica per aconseguir unes pestanyes llargues, corbades i flexibles, mitjançant la col·locació de pestanyes sintètiques semipermanents adherides a la pestanya natural. Evita l’efecte tosc de les pestanyes postisses i els seus resultats tenen una gran durabilitat.

Lífting de pestanyes
Aconsegueix una mirada espectacular i, alhora, natural gràcies a l’efecte immediat d’aquest lífting de pestanyes. Consisteix a donar forma a les pestanyes des de l’arrel, estirant i elevant la seva forma natural, amb l’objectiu d’allargar-les i aixecar-les, aconseguint una mirada més atractiva. És còmode, fàcil, ràpid, sense olors, indolor i innocu.

Maquillatges i cursos d’automaquillatge
T’ensenyem a utilitzar els productes més adients per a la teva pell, ressaltar volums i formes, perquè puguis treure el millor partit del teu rostre. Aprendràs, d’una forma àgil i fàcil, a maquillar-te per a cada ocasió (dia, nit, núvia…)
És poden fer de manera individual o col.lectiva amb un màxim de 4 alumnes, totalment personalitzats, segons les necessitats de cada client.

 

Deixa un comentari