(Vic) C. Bisbe Morgades, 34

C. Bisbe Morgades, 34
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 938 854 613
M. 673 994 542

De dilluns a divendres
de 9:00 a 19:00
Dissabtes de 8:00 a 13:00
No tanquem els migdies


Veure mapa

4 Comentaris a “(Vic) C. Bisbe Morgades, 34”

 1. ROSA escrigué:

  Bona tarda,
  Voldria saber si feu IPL en la zona de l’escot.
  El dermatòleg m’ha aconsselat de fer això. M’ha recomenat un bon Centre d’estètica.
  Em podrieu informar una mica de com funciona? No tinc gaires taques, però voldria mirar si es poden treure.
  També agrairia que em diguessiu el preu.

  Moltes gràcies.

  Rosa

  • Cristina escrigué:

   Hola Rosa,
   pel que fa al teu dubte, el millor seria que passessis per alun dels nostres centres d’estètica, sense cap compromís, per tal de valorar concretament el teu cas.
   Tot i així, per que et facis una idea de les opcions que hi ha en fotorejuveniment, que és el tractament adequat per a treure les taques a la pell, i sempre en funció de cada cas, podriem fer dos tipus de sessions:
   -en primer lloc hi hauria l’opició de fer sessions de cara i escot. En aquest cas, el preu per sessió és de 55€
   -l’altra opció seria fer sessions taca per taca, en aquest cas el preu és de 15€ per taca i sessió
   En els dos casos es podria fer des d’una sessió fins a un màxim de 6, tot i que pel temps que estem caldria valorar la localització de les taques ja que durant el tractament, es recomana que no hi toqui el sol.
   Et convidem a passar per qualsevol dels nostres centres d’estètica per tal de fer-te un diagnòstic gratuït i sense cap compromís.

 2. Marta escrigué:

  Voldria saber el preu del bronzejat amb canya de sucre jo em caso el 3 de juliol i voldria saber també si es mes d una sessió i quants dies abans soc una persona que per molt que prengui el.sol només em poso vermella una.miqueta morena.el.dia.següent però al cap de dos dies torno a estar igual de blanca i m agradaria estar Moreneta el dia del casament
  Gràcies

  • Cristina escrigué:

   Hola Marta,
   Primer de tot, enhorabona!!
   El bronzejat amb canya de sucre, es pot fer el dia abans o dos dies abans, en el teu cas, seria recomanable dos dies abans ja que sempre agafa millor tò amb un parell de dutxes
   El servei es fa en una sola sessió i aconsellem fer-la a ultima hora de la tarda ja que fins al cap de 8 hores es recomana no dutxar-se.
   Per tal d’aconseguir un resultat òptim, també recomanem fer un exfoliant a tot el cos prèvi, i seguidament el bronzejat.
   El preu d’exfoliar i canya sucre corporal sencer és de 40.80 euros.
   Si tens qualsevol altre dubte o consulta, no dubtis de passar o trucar directament al centre, on sense cap compromís, t’explicaran tot el que calgui.
   Moltes gràcies!!