LPG facial i corporal

04mailing

El tractament LPG és un tractament per a la pell personalitzable, molt poc agressiu, que practicament no presenta condtraindicacions i que es pot fer practicament a tothom ajustant els paràmetres segons les necessitats i característiques de cada cadascú.

Pel que fa al LPG corporal Endermologie, els seus màxims beneficis són que allisa la celulitis o pell de taronja, reafirma la pell, millora la circulació de la sang i del sistema limfàtic, alleuja el síndrome de cames cansades i redueix la flacidesa.

El tractament LPG facial Ergolift treballa reactivant l’àcid hialurònic present a les diferents capes de la dermis i activa les elastines naturals de la pell fent que es relantitzi la síntesi de les fibres de colàgen. Aquesta doble acció ens permet reomplir les arrugues del rostre, sobretot del contorn d’ulls i de llavis i dona una lluminositat  natural gràcies a la oxgienació i a la recuperació de la fermesa i densitat de la pell.

Els dos tractaments es poden realitzar en practicament tots els tipus de pell, tant del rostre com de la resta del cos, per tant, el ventall de possibilitats que ens ofereix per millorar l’estat, el funcionament  i l’aparença de la nostra pell i del nostre rostre, s’ajusta a tots els perfils.

 

 

Comments are closed.