Reafirmar i remodelar la figura

Cavitació. La “Liposucció” sense cirurgia

La cavitació és una tècnica revolucionària per combatre el greix localitzat i reduir el volum. Es tracta d’un mètode tan efectiu com la liposucció, però sense els riscos ni les molèsties que suposa haver de passar per quiròfan. Amb la cavitació, s’aconsegueixen uns resultats immediats, permetent-nos perdre volum amb molt poques sessions.

LPG. Completa el tractament amb el nostre aparell per remodelar

Es tracta d’un aparell que t’ajudarà a eliminar la grassa resistent a l’exercici físic mitjançant uns rodets mecanitzats d’última generació. Amb la tècnica corporal LPG aconseguiràs alliberar els greixos, allisar la cel·lulitis i esculpir el cos.

La Radiofreqüència

La radiofreqüència és una tècnica que reafirma la pell i ajuda a renovar el col·lagen de la dermis.

Embolcalls. Embolcalla’t

L’embolcall és un tractament d’aprimament que afavoreix l’eliminació dels nòduls de greix a través d’un massatge manual que modela la figura per fer-la més esvelta. Disposem de diferents tractaments localitzats amb algues, fangs i olis essencials que t’ajudaran a tonificar la pell, millorar la circulació, alliberar toxines i mobilitzar les grasses del cos per poder-les eliminar.

Pressoteràpia

És un mètode terapèutic que consisteix en exercir pressió mitjançant aire a diferents zones del cos. S’estimula el funcionament del sistema limfàtic, al mateix temps que es millora el drenatge dels líquids i altres substàncies retingudes. Indicat per cames cansades, retenció de líquids, mala circulació, etc.

Deixa un comentari