Bellesa facial

Radiofreqüència facial
Es un mètode absolutament segur i eficaç que estimula el col·lagen de la pell i millora l’envelliment facial. Sense anestèsia, talls, hematomes ni inflamacions.

Fotorejoveniment facial
És un tractament no invasiu global facial, però també es pot aplicar a parts del cos on es requereix eliminar i millorar l’aspecte d’una imperfecció com taques a la pell, arrugues, venes de color vermell, etc…
La recuperació és immediata i sense efectes secundaris. La llum pulsada o IPL actua estimulant les cèl·lules de la pell, produïnt la recuperació i regeneració dels teixits mitjançant l’estimulació de la producció de col·lagen i elastina.

Neteja de cutis
Tractament de profunda neteja, desintoxicació i equilibri de la pell mitjançant un procés no agressiu.

Tractaments facials Guinot
A Bodymims disposem d’una gran varietat de tractaments facials rejovenidors i relaxants. Segons el teu tipus de pell, t’ajudarem a escollir entre els següents tractaments.

Hydradermie: tractament d’oxigenació, reparació cel·lular, regeneració i hidratació de la pell.
Hydradermie Lift: tractament reafirmant que tonifica la pell i torna a tensar els músculs intensament donant un efecte lífting.
Liftosome: rejoveniment facial amb una màscara tèrmica d’extractes de taronja i vitamina C.
Beauté Neuve: tractament amb àcids de fruites i vitamina C que ajuda a recuperar la lluminositat de la pell, antitaques i exfoliant.
Aromàtic: massatge amb olis essencials i màscara a base de concentrats de plantes per deixar la pell descansada i radiant.

Age Summum
Tractament que borra els signes de l’edat (Vitamina C – Àcid Hialurònic – Procolagen)

Eye Logic
Tractament del contorn d’ulls, arrugues, bosses i ulleres

Tractament Àcids
Píling facial que renova les cèl·lules de la pell, atenua les arrugues, disminueix l’envelliment i dóna lluminositat.

Deixa un comentari