Dilluns obrim els centres!

bodymims-obrim2

Ja fa dies que tot l’equip de Bodymims estàvem preparats. I ara, per fi, podem obrir les portes i tornar a gaudir de la nostra passió!

A partir del dilluns 4 de maig reprenem la nostra activitat amb més ganes que mai. Durant el període de confinament hem estat treballant en unes mesures excepcionals que ens permetran atendre-us a tots, donar-vos el millor i més ampli servei i garantir la vostra seguretat. Aquestes mesures estaran en vigor durant les pròximes setmanes, fins que tornada a la nova normalitat s’instauri en tota l’activitat comercial.

Aquests primers dies ens permeten obrir però donant hores, per tant per fer-vos qualsevol servei ens hauríeu de concertar una citaPodeu demanar hora al vostre saló habitual a través de telèfon o whatsapp, a continuació us deixem tots els telèfons de contactes i l’horari comercial d’aquestes properes setmanes per cada perruqueria:

VIC
C. BISBE MORGADES, 34 | 673 994 542 (Només per WhatsApp)
de dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 8 a 13h

MANLLEU
AV. DE ROMA, 89 | 673 994 514 (Només per WhatsApp)
de dilluns a divendres de 9.30 a 19.30h i dissabtes de 9 a 14h

TORELLÓ
C. DEL PONT, 35 | 938 593 954 (També per WhatsApp)
de dilluns a divendres de 8 a 21h i dissabtes de 8 a 18h

Caldrà que ens indiqueu nom i cognoms, els serveis que desitgeu i els dies i hores aproximades de la vostra conveniència. És probable que, a causa del gran nombre de trucades que tenim previst rebre, no us puguem respondre al moment. Intentarem contestar-vos amb la màxima rapidesa possible.

NO CAL CÓRRER, podem atendre-us a tots en temps rècord
· Ampliem els nostres horaris comercials durant les properes setmanes.
· Doblarem les nostres mans, els nostres equips són grans i professionals.

NO CAL PATIR, garantim la màxima higiene i seguretat:
· Els nostres protocols d’higiene han estat aprovats per les mútues de salut.
· Els nostres centres són grans i vetllarem pel compliment de les distàncies de separació entre clients.
· Tenim sistemes de renovació d’aire potents que, ja abans de la situació excepcional provocada per la Covid-19, utilitzàvem per a garantir el benestar del client i el treballador durant els serveis com keratines, ungles, etc.

Us esperem!